woensdag 16 januari 2013

Pop-up store Jean Paul Gaultier in de Bijenkorf Bonno van der Putten

Designer Jean Paul Gaultier opent begin februari een pop up store op de parterre van de Bijenkorf in Rotterdam, meldt Bonno van der Putten.

De pop-up store blijft vier weken open en zal in het teken staan van de kenmerkende Bretonse streep van Jean Paul Gaultier die terugkomt in diverse items. Daarnaast heeft de winkel luxe lederwaren met ‘tattoo'-print, bijoux in sailor stijl en accessoires als paraplu's en sleutelhangers in het assortiment.

Naast artikelen in het assortiment staan er ook drie etalages in het teken van de Franse ontwerper en worden delen van het pand voorzien van de beroemde blauw witte Bretonse streep, zegt van der Putten.

Gaultier bezoekt de Havenstad voor de opening van de tentoonstelling The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk. Deze is te zien in de Kunsthal en loopt van 10 februari tot 12 mei 2013.

Gaultier timmert al ruim dertig jaar aan de weg maar brak definitief door met zijn korsetten met puntige behacups die hij ontwierp voor Madonna tijdens haar 'Blonde Ambition Tour' in de jaren '90.
http://www.bonno-van-der-putten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten