dinsdag 13 november 2012

Nominaties NRW Jaarprijs bekend Bonno van der Putten

Winkelcentra Emmerhout, Raaks en Oosterheem zijn genomineerd voor de NRW Jaarprijs 2013, zegt Bonno van der Putten. Dat maakte de jury van de vastgoedprijs voor het beste recent (her-)ontwikkelde winkelcentrum van Nederland vorige week bekend.

Emmerhout in Emmen is een project van Urban Interest. Winkelcentrum Raaks in Haarlem is van MBAN Development Nederland BV. Corio & ING Real Estate Development ontwikkelde Oosterheem in Zoetermeer.

Alleen nieuwe of vernieuwde projecten met minimaal 2500 vierkante meter bedrijfsvloeroppervlak die geopend zijn tussen 1 mei 2011 en 1 november 2012 kwamen in aanmerking voor de prijs, volgens van der Putten.  Vooral de mate waarin het project een bijdrage levert aan de kwalitatieve ontwikkeling van winkelcentra in Nederland speelt een belangrijke rol bij de boordeling.

De NRW Jaarprijs wordt sinds 1989 jaarlijks gehouden. De uitreiking van de 24ste NRW Jaarprijs vindt plaats tijdens het NRW Jaarcongres op woensdag 10 april 2013. De winnaar ontvangt een bokaal, een oorkonde met juryrapport en een plaquette om aan de muur van het winnende centrum te bevestigen.

De winnaar van de NRW Jaarprijs 2012 was winkelcentrum Markthof in Hoofddorp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten