vrijdag 19 oktober 2012

Bonno van der Putten Discusssie: Oplopende leegstand verbetert retaillandschap

De oplopende winkelleegstand is op veel plekken in ons land een serieus probleem, of toch een zegen? Discussieer mee op RetailNews.nl in het nieuwe onderdeel ‘De Vastgoed Stelling’. De eerste stelling luidt:

‘De oplopende leegstand helpt het retaillandschap te verbeteren. Het maakt duidelijk waarin je moet investeren, waar je je moet vestigen, en van welke locaties afscheid moet worden genomen.’

Eens of juist oneens? Deel uw mening !!!

De Vastgoed Stelling is ontstaan op initiatief van een vast panel professionals die actief zijn in de retailvastgoedmarkt, zegt Bonno van der Putten. Het panel bestaat uit: Arno Ruigrok (adjunct directeur Multi Development), Rob Muetstege (head of location analysis HEMA), Jan-Willem Speetjens (hoofd marktonderzoek & analyse Corio Nederland), Marcel Evers (manager leden en advies CBW-Mitex) en Ingrid Ploegmakers (manager retail consultancy WPM Groep). Zij bespreken in RetailTrends regelmatig actuele thema’s in de vorm van een column, die afsluit met een stelling. Hierover kan op RetailNews worden gediscussieerd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten